Frie Skolers Lærerforening

Ugeskemarevolution – Skab overskud i hverdagen


Dato og tid

Mandag d. 20. november 2017 kl. 10:00 til tirsdag d. 21. november 2017 kl. 15:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 9. oktober 2017 kl. 10:00

Sted

Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70
2920 Charlottenlund
Denmark

Arrangør

Frie Skolers Lærerforening
+45 87469110
fsl@fsl.dkLær at organisere undervisningen, så den inkluderer alle elever – også dem med særlige behov. På kurset arbejder du med inklusion og klasseledelse, og du får teknisk hjælp til at udvikle dit eget differentierede årsmateriale.

Lær at fastholde motivationen
På dette kursus i undervisningsdifferentiering vil du stifte bekendtskab med en helt ny måde at tænke undervisning og lektier på.  Med Ugeskemarevolutionen vil du få værktøjerne til at skabe undervisning, der inkluderer alle elever og bevarer deres lyst til at lære – og du får mulighed for helt konkret at arbejde med og planlægge din egen undervisning på nye måder.

Hvem kan deltage på kurset?
Kurset er for alle lærere i grundskolen, både indskoling, mellemtrinnet og udskoling.

Skab overskud i hverdagen
Ugeskema er en helt ny måde at organisere undervisningen på, så der skabes motivation og overskud til alle. Kurset forløber over to dage, hvor den første er en indførsel i klasseledelse, inklusion og målstyret undervisning i hverdagen, og hvor du på den anden kommer til at arbejde med din egen undervisning og årsmateriale, og hvordan du kan undervisningsdifferentiere ved brug af fx videomateriale, QR-koder og forskellige former for flipped learning. Kurset bevæger sig således fra teori til handling og over til implementering, så du går fra kurset med værktøjer og planlægning, der kan implementeres direkte i din egen undervisning.

Du bliver klogere på:

  • Forskellige teknikker til undervisningsdifferentiering
  • Inklusion på tværs af forskellige elevers behov
  • Klasseledelse
  • Målstyret undervisning
  • Brug af videomateriale og flipped learning
  • Og du går fra kurset med materiale, der kan implementeres direkte i din egen undervisning!


Mød din underviser
Karina Winther er selv klasselærer og har udviklet og indført ugeskemaet i alle sine klasser. Hun har mange års erfaring med inklusion af børn med særlige behov og fungerer desuden som gæstelærer i netop inklusionspædagogik på Professionshøjskolen UUC samt som konsulent og vejleder i implementering af Ugeskemaet i andre klasser. Derudover har Karina Winther lang erfaring med specialpædagogisk bistand, herunder specialundervisning og forebyggende indsats.

Betingelser:
Oplysning om medlemskab fremgår af fakturaen.
Når du tilmelder dig et FSL Lærerkursus, kan du afmelde dig kurset indtil 6 uger før afholdelsen, herefter refunderes kursusbetalingen ikke.
Ugen før kurset sender Frie Skolers Lærerforening deltagerlister med navne og mailadresser samt praktiske informationer vedr. kurset til de tilmeldte, således at man kan koordinere evt. samkørsel.


Bemærk at overnatning og fuld forplejning er inkluderet i kursusprisen. 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Frie Skolers Lærerforening
+45 87469110
fsl@fsl.dk