Frie Skolers Lærerforening

Indlæser

Skab en god skole med et godt arbejdsmiljø - sammen


Dato og tid

Tirsdag d. 4. april 2017 kl. 10:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 13. februar 2017 kl. 23:55

Sted

Scandic Hotel Roskilde
Ved Ringen 2
4000 Roskilde

Arrangør

FSL & skoleforeningerne
+45 87469110
tkr@fsl.dk

Samarbejdsaftalen fastlægger rammerne for samarbejdet på skolen, men hvordan udfylder I dem bedst, og hvilken betydning har samarbejdet for det strategiske arbejde med skolens arbejdsmiljø?

De to spørgsmål er udgangspunktet for dette års temadage om arbejdsmiljø.

Temadagene, som afholdes af skoleforeningerne og Frie Skolers Lærerforening (FSL), fokuserer denne gang på samarbejdet om udviklingen af en god skole og et godt arbejdsmiljø.

Hvilke krav stiller samarbejdsaftalen til arbejdsmiljøarbejdet? Hvordan spiller kravene sammen med arbejdsmiljøorganisationens arbejde? Hvem skal inddrages? Og hvordan griber I bedst arbejdet an på skolen? Det er de spørgsmål, som vi vender i løbet af dagen.

Kurset skal inspirere jer og give jer ny viden og nye praktiske redskaber, som I kan bruge i jeres forebyggende arbejdsmiljøarbejde.

Temadagen tilrettelægges og gennemføres af Samarbejdssekretariatet v/Søren Nissen og Niels Bundsgaard.

Temadagen henvender sig til skolens ledelse, tillidsrepræsentanten og arbejdsmiljørepræsentanten. Arbejdsmiljørepræsentanten kan bruge temadagen som en supplerende uddannelsesdag efter arbejdsmiljølovens regler.

Frie Skolers Lærerforening og skoleforeningerne anbefaler, at der deltager tre fra hver skole for på den måde at sikre en fælles viden blandt de vigtigste skikkelser i skolens arbejdsmiljøarbejde – lederen, arbejdsmiljørepræsentanten og tillidsrepræsentanten.

Se invitation

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

FSL & skoleforeningerne
+45 87469110
tkr@fsl.dk